Andaç İlkokulu
ANDAÇ KÖYÜ ANDAÇ KÜME EVLERİ NO 10 ULUDERE / ŞIRNAK

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Okula ulaşım için servis bulunmamaktadır. Köy içerisinde yürüme mesafesidir.

Andaç Köyü Şırnak iline 110 km, Uludere ilçesine 60 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün bulunduğu alan kıvrımlı dağlar arasındaki vadidir. Havası temizdir. 500 metre mesafede öğretmen lojmanı bulunmaktadır.

1,2,3 ve 4.sınıfların her biri için bir adet A şubesi bulunmaktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuzda her sınıfımızda akıllı tahta mevcuttur ve internet vardır. Öğrenciler için oyun salonumuz vardır. Masa tenisi sınıfımız vardır. Kısıtlı araç-gereç dahilinde Fen Bilimleri laboratuvarımız vardır.